Gratis workshop om design og performativitet

15/01 2015

Onsdag den 4. februar inviterer AMOC – Akademiet for Moderne Cirkus til en gratis workshop om forholdet mellem design og scenekunst.

 

Workshoppens formål er at fremme samarbejde mellem designere og performere. Derfor fokuseres særligt på udviklingen af de objekter og redskaber, som scenekunstnere bruger i deres virke.

 

Aftenen starter med en forelæsning af den svenske designer og performer Erik Åberg, der fortæller om processen bag sine “Ghostcubes”.  Disse er kinetiske, origami-inspirerede træskulpturer, som Erik bruger i sine optrædener, og som har udviklet sig til lidt af et viralt fænomen.

 

Efterfølgende vil der være en kort workshop, hvor deltagerne får mulighed for at overføre de teoretiske indsigter fra foredraget i praksis samt diskutere, hvilke udfordringer og muligheder, der er ved at kombinere design og performativitet.

 

Læs mere om arrangementet

 

Hvor og hvornår?

Arrangementet finder sted den 4. februar fra 17.00 – 20.00 på AMOC, Enghavevej 82C, 2450 KBH SV. Det er gratis at deltage, men begrænsede pladser. Tilmeld dig pr. mail til jenssigsgaard@gmail.com

 

(Foto: AMOC)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share