Fundraiserworkshop den 24. november

20/11 2012

Workshoppen finder sted LØRDAG D. 24. november kl. 10.00-17.00 i lokale 90.1.20 på Designskolen, Holmen.


CAKI udbyder nu endnu en workshop i fundraising. Workshoppen hjælper dig med at sætte ord på dit projekt og formidle det til fonde og sponsorer.


På den tværfaglige FUNDRAISER WORKSHOP får du indblik i, hvilke fonde der findes og hvordan du søger støtte til netop dit projekt. Og du får redskaber til at skrive en god og målrettet ansøgning med tidsplan, budget, projektbeskrivelse m.m..

 

Workshoppen ledes af Maiken Ingvordsen fra So What Copenhagen sammen med CAKI. Maiken er musiker, iværksætter og fundraiser, og har udgivet en rigtig god bog om at søge midler til kunstneriske og kreative projekter. 

 

Tilmeld dig senest torsdag den 22. november.

 

Skriv en mail til caki@caki.dk med dit navn, studieretning, e-mail og telefonnummer. For mere information skriv til samme e-mail adresse eller ring 32 68 61 84.


NB / Du behøver ikke at arbejde på noget konkret projekt for at være med i workshoppen, men har du et, kan det bruges i projektarbejdet.


Workshoppen er gratis for studerende fra vores medlemsinstitutioner – se mere her.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share