Fremtidsforelæsninger på CIID

20/06 2016

Copenhagen Institute of Interaction Design kan du løbende komme til gratis forelæsninger og få et opdateret indblik i fremtidens interaktionsdesign. Interaktionsdesign beskæftiger sig med, hvordan teknologiske og analoge løsninger kan fremme den måde mennesker kommunikerer og interagerer på. Dette kan for eksempel udmønte sig i en digital delingsplatform eller et fysisk teknologisk produkt som den berømte Arduino. Udover at få futuristiske smugkig, kan der altså også være interessante bud på, hvordan du selv kan arbejde med interaktivt design som kunstner.

 

Museum of the Future

I morgen kan du komme til forelæsning med Matt Cottam, der i 2000 grundlagde Tellart. I de seneste år har Tellart modtaget flere priser for deres forskning, konceptudvikling og design af store dragende fremtidsudstillinger. Udstillingerne, der har tiltrukket mere end 12.000 regeringsrepræsentanter fra hele verden, har blandt andet inspireret til dannelsen af et permanent Museum of the Future, der i 2018 står til at åbne i Dubai.

 

Kom til forelæsningen i morgen på CIID og hør Matt Cottam fortælle om strategier og metoder i arbejdet med fremtiden, og se det blive demonstreret i en højest visuel tour.

 

Tilmeld dig her, og hold dig opdateret på de kommende forelæsninger her.

 

Hvor og hvornår

CIID

Toldbodgade 37b

1253 København K

 

Kl. 17:00 – 18:00

 

Billeder: Tellart

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share