Fondsfrister i foråret

29/01 2016

Et nyt år er lig nye fondsfrister. CAKI har samlet en række af dem, du kan søge inden for nærmeste fremtid.

 

Listen er delt op i områderne ’musik’, 'film', ’kunst’, ’litteratur’ samt på ’tværs af fag’. Se om en pulje passer til dig og dit projekt.


 

MUSIK

 

 

 • Den unge elite: 22. februar 2016
  Kan søges af unge solister, bands eller ensembler inden for alle genrer, herunder også skabende kunstnere, fx komponister, sangskrivere og producere.

 

FILM
 

 • Store Isbjørn og Lille Isbjørn: 5. april 2016
  Kan søges af studerende, der ønsker at samle ny viden og erfaringer for herigennem at højne deres kunstneriske og tekniske talent til gavn for den enkelte og hele filmbranchen. I 2016 kan legaterne søges til uddannelse/kurser/studie/praktikophold i udlandet.  
   
 • Nordisk Films Projektstøtteordning: 5. april 2016
  Konsortier foretrækkes (hvor flere aktører går sammen om et projekt) og gerne flerårige projekter hvor indsatsen gør en forskel. Ordningenen støtter projekter, der implementerer nye ideer og tiltag som skaber værdi såvel kunstnerisk som teknisk, og som har fokus på talentudvikling. 

 

 

BILLEDKUNST

  LITTERATUR

 

 

 

PÅ TVÆRS AF FAG

 

 • Huskunstnerordningen: 1. marts 2016
  Der kan søges om støtte til kunstnerhonorar i forbindelse med børn og unges møde med professionelle kunstnere i skoler, daginstitutioner m.m.

 • Beckett-Fonden: 1. maj 2016
  Støtter almene formål inden for kunst, kultur, lægevidenskab og naturbeskyttelse.
   
 • Lauritzen Fonden, 12. februar 2016
  Erhvervsdrivende fond med almennyttige aktiviteter. Fonden støtter sociale og humanitære formål og innovative projekter af kommerciel karakter i Danmark og i mindre grad internationalt. Støtter desuden søfart, kultur – herunder Lauritzen-prisen – og uddannelse. 

 

 • Bikubenfonden: løbende ansøgningsfrist
  Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, der uddeler midler fra fondens afkast og formue til gavn for samfundet, primært inden for kultur og sociale formål.

 

 

 

Husk også

Går du på én af CAKIs medlemsskoler kan du lige nu tilmelde dig CAKIs Fundraiserworkshop.

 

 

(Foto: FFE)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share