Finansiering til kreative virksomheder

13/01 2014

BusinessforCreative er et nyt kommercialiseringspartnerskab, hvor du som kreativ aktør indgår et virksomhedssamarbejde, der vil sikre begge gevinst.

 

Som kreativ iværksætter har du ideer til nye produkter og værdifulde løsningsforslag, men ofte har du også en stor udfordring i at få dit produkt eller design på markedet. Det nye partnerskabsinitiativ skal afhjælpe dette.

 

I samråd med Kammeradvokaten har Patent- og Varemærkemærkestyrelsen udviklet en ny ejerskabsmodel, der skal sikre at du som kreativ stadig har ejerskabet over dit produkt og dine ideer. Det sikres ved, at du danner et anpartsselskab, hvor du har ansvaret for den daglige drift. Partnervirksomheden får en række anparter i selskabet og stiller i stedet knowhow, logistik og produktionsfaciliteter til rådighed. Vokser din kreative virksomhed vil både du og virksomheden, der har anparter i selskabet, tjene penge.  

 

Du finder standartkontrakt, vejledning og tjekliste til kommercialiseringspartnerskabet her.

 

Læs mere om baggrundet for det nye tiltag her

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share