Fernisering og live-performance med projekt FRI:rum

01/09 2014

Torsdag den 4. september slår Den Frie Udstillingsbygning dørene op og inviterer til performance og fernisering i forbindelse med projektet FRI:rum.

 

Aftenen byder på to forskellige arrangementer: En live-performance med den amerikanske performance-kunstner Blake Shaw samt fernisering med de to tidligere studerende ved Kunstakademiets Designskole, Grit Jansen og Morten Steinbach. 

 

Grit og Morten ansøgte om deltagelse i projekt FRI:rum via CAKI – og CAKI har således ydet rådgivning og sparring i forbindelse med værket Portal. Værket tager udgangspunkt i Den Fries lange historie og husets fysiske rejse fra Vesterbrogade til Oslo Plads, og det består af en laserskåret grundsten samt ni mindre brolægningssten.

 

Blake Shaw vil udføre en live-performance, der tager udgangspunkt i Den Frie som en demokratisk dannelsesinstitution. Shaw har med sin ’video-painting’-teknik udviklet et koncept, der placerer sig et sted mellem maleri, graffitikultur, performance, videokunst og aktivisme. Se et eksempel på hans teknik her.  

Hvor & hvornår?

Torsdag den 4. september fra kl. 21.00-00.00 på Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, 2100 København Ø. Der er gratis entre og Den Frie byder på øl, vand og varm chai.

 

(Foto: Den Frie Udstillingsbygning)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share