Fem musik- og lydkunstværker på SPOR 2016

05/02 2016

Den moderne musik- og lydkunstfestival SPOR Festival løfter sløret for fem internationale værker, der vil blive opført under festivalen i Aarhus i maj.

 

203. Så mange værker modtog SPOR-festival efter et udsendt call for proposals. Feltet er nu blevet gransket og fem værker fra ind- og udland er udvalgt til årets festival. Du kan bl.a. opleve:

 

  • Christian Skjødt: Den danske lydkunstner og komponist bidrager med en ny interaktiv lydinstallation med hjemmebyggede lasermikrofoner.
  • Alessandro Perini (IT): Med værket Misheardpedia sætter Perini spørgsmålstegn ved internettets
  • konstruktioner af virkeligheden. Det betyder maskinoplæste Wikipedia-tekster, der transskriberes og udgives på ny på sitet misheardpedia.org.
  • Natacha Diels (US): I værket 35 Degrees iscenesættes en række filmtrailere til filmen om en mordgåde.
  • Rama Gottfreid (US): Komponisten Gottfried præsenterer en slags dukketeater, hvor fysisk bevægelse,billedprojektion og lyd smelter sammen i en større sanselig forestilling.
  • Leo Hofmann (CH): Oplev værket The Reply, der iscenesætter en jobsamtale mellem en live-performer og en videoprojekteret figur.

     

Om SPOR

SPOR er en festival for moderne musik- og lydkunst. I år finder festivalen sted fra den 12. – 15. Maj 2016 på forskellige evnets i Aarhus. Festivalen byder på koncerter, workshops, performances, udstillinger, seminarer og artist talks. Det endelige program offentliggøres til marts 2016.

 

 

(Foto: Marc Fluri, SPOR Festival)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share