Få input til innovationsundervisning på videregående uddannelser

30/01 2015

Den 18. februar inviterer Fonden for Entreprenørskab og EVA - Danmarks Evaluerings institut - til et gratis gå-hjem-møde på Københavns Erhvervsakademi for alle med interesse i innovationsundervisning.

  

Med udgangspunkt i det nye inspirationskatalog ”Undervis i innovation” fortæller EVA om innovationsundervisnings kendetegn på tværs af erhvervsakademier, professionshøjskoler og universiteter.

 

Hør blandt andet om innovationskurset ’4 hvide T-shirts’ på Københavns Erhvervsakademi, der lærer de studerende at ’gøre innovation’, samt erfaringerne fra ”Tværkulturel innovation”, et nyt fag på kandidatuddannelsen i tværkulturelle studier på Københavns Universitet.

 

Du kan også høre om Fonden for Entreprenørskabs arbejde med at styrke innovation, samt hvilke muligheder, der er for at søge økonomisk støtte til udvikling af innovations- og entreprenørskabsundervisning.

 

Hvor og hvornår?

Den 18. februar 2015 fra kl. 15.00 - 17.00 på Københavns Erhvervsakademi (KEA), Empire Campus i Store Anneks, Meinungsgade 6, 4. sal, 2200 København N. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her

 

(Foto: EVA)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share