Få effektive metoder til at styrke udsatte børn gennem kunst og kultur

03/06 2016

Arbejder du med kunst og kultur for børn og unge? Vil du have inspirerende viden og kompetencer til at hjælpe udsatte børn og unge? Så kom til Det Første Børnekulturelle Topmøde den 3. oktober i Skuespilhuset, København.

 

På konferencen vil der blive sat fokus på, hvordan kunst- og kulturfagområderne kan være en effektiv vej til at hjælpe især udsatte børn og unge til større succes i livet.

 

På konferencen får du:

 

  • Værdifuld forskningsbaseret viden om, hvorfor og hvordan udsatte børn og unge effektivt kan hjælpes gennem kunst og kultur.
  • Indblik i konkrete eksempler og succeshistorier om, hvordan børn og unge gennem kunst og kultur er blevet hjulpet til at bryde negative sociale mønstre.
  • Bedre muligheder for at styrke indsatsen rettet mod udsatte børn og unge gennem kunst og kultur. Der vil blandt andet blive udviklet et inspirationskatalog for, hvordan indsatsen kan styrkes lokalt.

 

Prisen for deltagelse er 2.700 kr. ved tilmelding inden den 20. juni. Efter den 20. juni vil deltagerprisen være 3.200 kr. 

 

Hvor og hvornår

Skuespilhuset, København.

3. oktober 2016.

Klik her for tilmelding.

 

Billede: Steen Brogaard

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share