EXTRACT 2012 - UNG INTERNATIONAL KUNST

27/11 2012

 

Med udstillingen EXTRACT 2012 præsenterer Gammel Strand syv unge kunstnere, der alle har taget afgang fra danske og
internationale kunstakademier i 2012. Udstillingen er en unik mulighed for at få indblik i, hvad der rører sig lige netop nu på den helt unge internationale kunstscene. I år deltager repræsentanter fra Det Kgl. Danske Kunstakademi, Det Fynske Kunstakademi, The Glasgow School of Art og Die Staatliche Akademie der Bildenden Künste Karlsruhe.

 

Udstillingen kan ses 24. november 2012 – 13. januar 2013 på Gammel Strand. Og kunstnerne er Selma Alacam, Anna Bak, Simon Häske, Kai Mailänder, Claire Moore, Astrid Myntekær, Zoe Williams.

 

Om EXTRACT:

 

EXTRACTer en fejring af vækstlaget i samtidskunsten. Udstillingen fortsætter GL STRANDs tidligere engagement i EXIT udstillingerne, som præsenterede værker af afgangselever fra Det Kgl. Danske Kunstakademi gennem 13 år fra 1996-2009.

 

EXTRACT er med til at fremme udvekslingen mellem den danske og den internationale kunstscene, idet kunstnere med uddannelse fra vekslende internationale kunstakademier inviteres til at udstille sammen med tre til fire dimittender fra de danske kunstakademier. EXTRACT ligger ydermere i forlængelse af Kunstforeningen GL STRANDs historiske indsats for at understøtte og formidle den helt unge kunst.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share