Er du CAKIs nye studentermedhjælper?

18/03 2016

CAKI søger studentermedhjælper til kommunikation og formidling med start fra primo maj 2016. Ansøgningsfrist er den 21. april 2016.

 

CAKI arbejder med fokus på kunstnerisk innovation og entreprenørskab for studerende og undervisere ved Kulturministeriets uddannelser, Arkitekt- og Designuddannelserne samt en række kunstneriske erhvervsuddannelser. CAKI har tilsvarende fokus på tværfaglige samarbejdsprojekter og administrerer en mindre pulje penge til kunstneriske projekter på tværs af uddannelserne.

 


Om stillingen

Du vil primært komme til at arbejde med kommunikation og formidling for CAKI. Du har mulighed for at igangsætte nye initiativer og bistå i afviklingen af diverse aktiviteter under CAKI. Alle opgaver løses i dialog med CAKIs koordinatorer.

 


Kvalifikationer

Du skal være kreativ og må gerne have erfaring med kommunikationsprojekter, være en dygtig skriftlig formidler og kyndig i digitale medier. Herunder er det en fordel, hvis du har en vis erfaring i:

 

  • Photoshop, InDesign og gerne de øvrige Adobe-programmer
  • CMS (Concrete5)

 

Du skal have flair for opsøgende og undersøgende arbejde, og du må gerne interessere dig for kunst og kultur.

 

Stillingen er på 12-15 timer om ugen og aflønnes efter gældende organisationsaftale mellem HK/STAT og Finansministeriet. Ansættelser sker ved Rytmisk Musikkonservatorium, som CAKI administrativt hører under. CAKI har til huse på Charlottenborg på Kongens Nytorv.

 

 

Ansøgningen

Ansøgning, CV, karakterudskrifter eller eksamensbeviser samt evt. øvrig relevant dokumentation indsendes elektronisk via dette link.

 

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 21. april 2016. Vi forventer at afholde samtaler fredag d. 29. april.  

 

Du kan læse mere om CAKI og vores organisation her.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte Pernille Skov, CAKI på tlf. 41 88 25 88 eller mail pernille@caki.dk.

          

                                                                                                  

Rytmisk Musikkonservatorium såvel som CAKI betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer derfor alle uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold til at søge den ledige stilling.

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share