EntreNord Publikation 2014 på papir

29/09 2015

CAKI har fået trykt et oplag af EntreNord Publikation 2014. Kom forbi kontoret og få et eksemplar.

 

I foråret udgav CAKI den digitale publikation EntreNord Publikation 2014. Publikationen er en opsamling på resultater, erfaringer og anbefalinger fra EntreNord-konferencen, der blev afholdt af CAKI, KreaNord og Karlbak i den 13. - 14. november 2014 på Holmen i København. 

 

Konferencen fandt sted under titlen 'Teach the Teacher', og deltagere fra alle nordiske lande var repræsenteret til at drøfte, hvordan fremtidens kunstneriske uddannelser skal fremme entreprenørskab og kunstnerisk innovation. 

 

Publikationen indeholder blandt andet:

 

  • En sammenfatning af workshops
  • Uddybning af EntreNord-cases
  • Uddybning af EntreNord-breakout sessions
  • Opsamling af EntreNord-keynotes

 

Nu har CAKI fået trykt et mindre oplag af publikationen, der bl.a. vil blive uddelt af EntreNord Konsulenterne. Er du interesseret i at få et trykt eksemplar, så kom forbi CAKIs kontor på Kunstakademiet, Billedkunstskolerne.

  

Læs også: 

EntreNord Konferencepublikation 2012, der samler op på den første EntreNord Konference, der blev afholdt i november 2012. Publikationen er tilgængelig på tryk og digitalt. 

 

 

(Foto: CAKI)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share