ELIA BIENNIAL CONFERENCE: TURN MIRRORS INTO WINDOWS

09/05 2016

Den 30. november – 3. december 2016 afholder ELIA – European League of Institutes of the Arts den 14. ELIA Biennial Conference i Florence, Italien.

  

Hvert år deltager mere end 500 kunstnere, underviserer, tænkere og ledere på ELIA Biennal Conference, der er den største konference for videregående kunstuddannelser verden over.

 

Dette års tema – TURN MIRRORS INTO WINDOWS – fokuserer på de forandringer, Europa har gennemgået de sidste år. Både i forhold til den tekniske evolution, globalisering og åbne grænser, såvel som Europas selvbevidsthed og –forståelse som et tolerant og inkluderende sted, der netop nu er udfordret af komplekse udfordringer, som flygtningespørgsmålet, en aldrende befolkning og stigende radikalisme.

 

Programmet vil tilbyde en platform til at diskutere disse emner og temaer, særligt i forhold til den rolle, vi har som kunstnere, kunstneriske undervisere og uddannelsesinstitutioner.

 

Læs mere om programmet.

 

Hvor & hvornår?

Den 30. november – 3. december 2016 i Firenze, Italien.

Tilmeld dig her.

 

(Foto: ELIA)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share