Designtalk om håndværkets betydning, tradition og fornyelse

12/08 2015

Statens Værksteder for Kunst inviterer den 26. august til en gratis designtalk med den danske møbelsnedker og –designer Rasmus Fenhann.

 

Statens Værksteder for Kunst inviterer til talk med fokus på håndværkets betydning fra tradition til fornyelse, hvor den danske møbelsnedker og -designer Rasmus Fenhann vil eksemplificere sit arbejde med inspiration fra forskellige håndværkstraditioner og fortælle om sin kompromisløshed. 

 

Rasmus Fenhann er grundlæggende inspireret af godt, gedigent håndværk. Han har rejst og opholdt sig i Japan, som siges at have en ganske særlig tradition for finesse og detaljearbejde. Kendetegnet for Fenhanns møbeldesign er fascinationen af detaljearbejdets output, og det er håndværket, der definerer designet.

 

Galerie Maria Wettergren har senest udstillet Fenhanns møbler under titlen ”Japanometry” – en titel, der kombinerer Fenhanns to hovedinspirationskilder; Japan og geometri.


Hvor og hvornår?

Den 26. august kl. 16.30 på Statens Værksteder for Kunst, plan 4. Tilmeld dig på tilmelding@svfk.dk 

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share