Designkonference på Statens Værksteder for Kunst

08/01 2016

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design afholder konferencen Design-Manifesta med besøg af nogle af tidens mest fremtrædende designprofessionelle.  

 

Design-Manifesta vil behandle temaet Change | Maker og har dermed fokus på designets opgave i samfundet i dag. Det valgte tema beskrives som 'en hyldest til dem, der ser på fænomenet forandring som en kilde til nye muligheder'.

 

Alice Rawsthorn, designskribent fra New York Times, Bradley Quinn, bæredygtig teknologi og upcoming trends og designer Julia Lohmann er blandt oplægsholderne.

 

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design har taget initiativ til Manifesta, som også har til hensigt at give miljøet muligheder for at skabe netværk, nationalt som internationalt.

 

Udvalget har, sammen med Statens Værksteder for Kunst, inviteret Dansk Design Center, Dansk Mode & Textil, Danske Kunsthåndværkere og Designere, Design Denmark og Slots- og Kulturstyrelsen til at samarbejde om projektet.

 

Hvor og hvornår?

Design-Manifesta 2016 finder sted på Statens Værksteder for Kunst i Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, København K, d. 14. januar fra kl. 16.30 ‐ 23.00.

 

Prisen for arrangementet er 200 kr. inkl. mad og drikke. Bemærk venligst, at der er et begrænset antal pladser. Køb din billet og læs flere detaljer om arrangementet her

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share