Design talk om at gøre det hele selv

07/06 2016

Hvad er det, der driver værket, når en designer vælger at gå hele vejen fra skitse til produktion til distribution, kommunikation og salg?

 

Kom til design talk hos Statens Værksteder for Kunst med designer, Jonas Trampedach, arkitekt, Kaja Skytte og økonom/direktør, Jesper Moseholm. Her vil de prøve at give svar på, hvad man får ud af at gøre det hele selv. De har alle truffet et valg, der betyder stor risikovillighed, hårdt arbejde og usikker økonomi, men samtidig får de en stor portion frihed og selvbestemmelse, et tilfredsstillende resultat og total kontrol.

 

Talken arrangeres i samarbejde med TMI, Træ- og Møbelindustrien. Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig. Skriv til tilmelding@svfk.dk.

 

Om panelet

Jonas Trampedach er uddannet fra Danmarks Designskole i 2004 og Royal College of Art i 2009 og er del af Atelier September i Gothersgade, som består af café, tegnestue og selvdrevet værkstedsproduktion med butik i én og samme konstellation. Jonas arbejder primært med møbel- og produktdesign.

 

Kaja Skytte er uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole i 2013 og har desuden afsluttet møbelsnedkergrundforløbet ved Københavns Tekniske Skole i 2014.I 2015 stiftede Kaja Planteplaneter.dk, som hun fortsat ejer og driver.

 

Jesper Moseholm er oprindeligt uddannet økonom og er i dag gift med keramiker, Anne Black, som han driver firmaet Anne Black sammen med.

 

 

Hvor og hvornår

Statens Værksteder for Kunst, plan 4

22. juni 2016 kl. 16.30

Tilmelding hos tilmelding@svfk.dk

 

Billede: svfk.dk

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share