Debat UNDERBROEN: Hjælp! Min kollega er en robot

09/05 2016

Dansk Design Center, Foreningen Maker og Københavns nye laboratorium for urbanproduktion UNDERBROEN inviterer til debat om robotteknologi.

 

Hvad betyder det for det fremtidige arbejdsmarked, at menneske og robot skal til at arbejde side om side? Hvordan skal både menneske og robot tilpasse sig hinanden, så vi opnår en stærk og innovativ arbejdskultur? Hvordan kan vi sikre at robotter designes på en måde, så os mennesker faktisk har lyst til at interagere og samarbejde med robotten? Og hvilke potentialer ligger det i at automatisering og kunstig intelligens bliver så stor en del af vores menneskelige hverdag?

 

Disse spørgsmål tager debatarrangement ’Hjælp min kollega er en robot!’ hul på. Debatten er første event i debatserien “Debatter UNDERBROEN”, hvor Københavns nye laboratorium for urbanproduktion UNDERBROEN og foreningen Maker og Dansk Design Center undersøger, hvordan ny teknologi kommer til at udfordre og hjælpe os i fremtiden. Debatten kommer til at foregå på dansk.

 

Læs mere om debatten og paneldeltagerne. 

 

Hvor og hvornår?

Den 10. maj kl. 16.00 – 18.00, Værkstedet UNDERBROEN, Under Langebro, Christians Brygge, 1573 København K

Tilmeld dig her

 

 

(Foto: Dansk Design Center)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share