Debat om fremtidens kunstneriske uddannelser

30/05 2014

Tre rektorer fra de kunstneriske uddannelser vil diskutere værdien af de kunstneriske uddannelsesinstitutioner og den politiske kulturdiskurs under Folkemødet på Bornholm.

 

Samfundet har brug for kunst og kultur og dygtige kunstnere, og i Danmark har vi en stolt tradition for at uddanne dem via et offentligt uddannelsessystem. Men hvilken samfundsværdi skaber de personer, der kommer ud med et eksamensbevis fra en af landets videregående kunstneriske uddannelser? Og hvor passer den ind i nutidens kulturpolitiske diskurs? De tre rektorer - Henrik Sveidal, rektor på Rytmisk Musikkonservatorium, Lene Dammand Lund, rektor for KADK og Vinca Wiedemann, rektor på Den Danske Filmskole - vil diskutere dette samt i hvilken retning udviklingen peger hen.

 

Hvor & hvornår?

Debatten finder sted den 14. Juni 2014 kl. 16.00 – 17.00 i Kulturens telt I1 under Folkemødet i Allinge på Bornholm. Læs mere om debatten her.

 

(Foto: Bornholm Info)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share