Debat: Det kreative samarbejde

25/09 2015

Den 21. oktober kan du komme til debat om det kreative samarbejde, når den anden D2: DesignDebat finder sted på Søetatens Pigeskole.

 

To designstuderende på KADK står bag initiativet D2: DesignDebat, der hver måned inviterer studerende og professionelle til at diskutere og udfordre designbegrebet.

Denne gang er temaet for debatten "det kreative samarbejde" og har sit afsæt i den sidste debat, hvor netop samarbejdet blev fremhævet som en vigtig forudsætning for branchen.

 

Dagens oplægsholdere er: 

- SPACE CPH (Ceo Signe Bindslev Henriksen & Peter Bundgaard Rützou) 

- HOLMBACKNORDENTOFT (Ceo Ulrik Nordentoft, muligvis også Sebastian Holmbäck) 

- RUNDKANT (Formand Maria Lyhne Grønaa)

 

D2: DesignDebat blev skabt af de to studerende Nynne Hauge Larsen og Amalie Gielov, der på baggrund af debatten om designuddannelserne i foråret ønskede at etablere en fælles platform, hvor studerende og professionelle fra designbranchen kunne mødes, udveksle og debattere design.

CAKI rådgav de to studerende i forbindelse med den første debat ”Fra studerende til designer”.

  

Hvor & hvornår?

Debatten Det kreative samarbejde finder sted den 21. oktober kl. 16.30 på Søetatens Pigeskole, Borgergade 111, 1300 København K

(Illustration: D2:DesignDebat)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share