CIID Interaction Design Programme 2017 + CIID Nest

29/10 2015

Netop nu kan du ansøge om optagelse på to forløb på Copenhagen Institute of Interaction Design: Interaction Design Programme 2017 og CIID Nest.

 

 

Interaction Design Programme 2017

Ansøgerne med en universitetsgrad (fx bachelor), en collage undergraduate degree eller anden relevant erfaring kan søge om optagelse på den internationalt anerkendte linje på Interaction Design på CIID. Ansøgere kan have meget forskellige baggrunde – lige fra design og arkitektur til film eller journalistik. Det vigtigste er, at du er kreativ og entusiastisk omkring design og dét at arbejde i et tværfagligt miljø. 

Programmet varer fra januar 2017 – december 2017 og fokuserer på potentialet ved at koble design og teknologi.  Læs mere om studieordning, curriculum og FAQ’s her.

 

 

CIID NEST

CIID Nest er Copenhagen Institute of Interaction Designs startup-inkubator for designentreprenører med én god ide. Frem til den 22. april kan du søge om deltagelse i  incubatorforløbet, der tager afsæt i brugerorienterede designmetoder. Med en deltagelse i CIID Nest får du adgang til funding, prototyping, juridisk og økonomisk bistand, adgang til et netværk af de dygtigste rådgivere og meget mere. Forløbet kan vare fra 4 - 12 måneder.
 
Læs mere om ansøgningskriterier og -proces her.

 

(Foto: CIID)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share