CALL FOR PAPERS: Design for Business

18/09 2014

Den internationale konference Design for Business: Research Conference efterspørger forskningsartikler og –præsentationer, der omhandler design som et strategisk værktøj til værdiskabelse. 

 

Flere og flere virksomheder, organisationer og NGO’er bruger i højere grad designmetoder i deres forretningsstrategi. Det kan være til at forstå deres interessenter, til at forbedre arbejdspladser, til at skabe nye oplevelser, til at blive mere bæredygtige og til at forbedre deres services, deres distribution eller deres egne interne procesgange.

 

Design for Business: Research Conference vil netop undersøge og diskutere, hvordan design kan være en strategisk ressource til værdiskabelse. Arbejder eller forsker du inden for dette område, så indsend dit bidrag og præsentér din forskning på konferencen i Melbourne den 12. – 13. maj 2015.

 

Indsend dit bidrag inden 5. november 2014.

 

Om konferencen:

Design for Business: Research Conference finder sted den 12. – 13. maj 2015 i Melbourne og er et hovedevent under den årlige Melbourne International Design Week. Programmet sammensættes af agIdeas i samarbejde med Design Matters og Swimburne University of Technology

 

(Illustration: agIdeas)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share