CAKIs guide til Copenhagen Art Week

17/08 2015

På torsdag skydes ni dages hyldest til den københavnske samtidskunst i gang. CAKI anbefaler her seks arrangementer, vi i hvert fald ikke vil gå glip af.

 

CHART ART FAIR’15 // 21 – 23 AUGUST

Kunstmesse med 28 højaktuelle, nordiske kunstnere bliver udstillet i de smukke omgivelser på Charlottenborg. Dertil kommer et program som bl.a. byder på talks, opening party, performance og arkitektur.

 

KUNST I METROEN // 25 AUGUST

Følg med kurator Charlotte Bagger Brandt ned i den københavnske undergrund og oplev lyd, performance og videokunst udstillet ved ét af den kollektive trafiks knudepunkter. 

  

SMK FRIDAYS // 21 AUGUST

SMK fridays behøver næppe en større introduktion. Den offentlige kunst- og kulturfredagsbar rykker dog fra de vanlige rammer på Statens Museum for Kunst ned til havnekajen blandt tusinder af gibsafstøbninger på Den Kongelige Afstøbningssamling. Her vil bl.a. tre studerende fra Kunstakademiet give en talk. 

 

CURATORS CAUCUS – THE CONGRESS // 27 – 29 AUGUST

Internationale kuratorer og kunstnere vil til dette tredages seminar skabe rum for videns-, proces- og praksis-deling. Undervejs indgår brainstorm-sessioner, hvor deltagerne kan diskutere ideer og udfordringer.

 

WHAT’S THE ALTERNATIVE? // 27 AUGUST

Mini-symposium og  samtale med kunstner Hugo Hopping, kurator Maria Berrios samt professor og kunstner Kristoffer Ørum om alternative kunstrum, der dyrker fællesskabet og fleksibiliteten til nye eksperimenterende kunstinitiativer.

 

PROJEKTRUMSDAG // 27 AUGUST

Hop på jernhesten og tag med rundt i det københavnske projektmiljø. På turen kommer du forbi flere kreative projektrum som bl.a. V1, SixtyEight, TYS, Carlsberg m.fl. 

 

 

Foruden de seks arrangementer inviterer gallerier, kunsthaller, udstillingssteder og museer til samtale-saloner, særudstillinger og meget andet. Se hele programmet her.

 

Hvor og hvornår?

Dette års Copenhagen Art Week finder sted på forskellige kunstmuseer, gallerier og projektrum i København fra 21. -30. august 2015.

 

 

(Foto: Copenhagen Art Week

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share