CAKI støtter to nye projekter

16/12 2015

I december har CAKI støttet de to projekter ”Visuel samtalebog” og ”Institut for succes” af studerende på de kunstneriske uddannelser. 

 


Visuel samtalebog er et tværfagligt eksperiment skabt af de to studerende Mai Dybdal, studerende ved Designskolen, KADK, og Frederikke Dalum, scenografistuderende på Den Danske Scenekunstskole. De to studerende vil undersøge forskellige fags kunstneriske metode og tilgang til reproduktion ved at lade en række forskellige kunstnere fortolke hinandens værker og dokumentere hele processen i en fælles visuel samtalebog.

 

Læs mere om Visuel samtalebog.

 

 

Institut for succes er et tværkunstnerisk endags-event og en publikation skabt af Dina Friemuth, studerende på Det Kgl. Danske Kunstakademi, og Esben Weile Kjær, studerende på Rymisk Musikkonservatorium, i samarbejde med den kunstneriske læsegruppe ’Systemet’. Med eventet ønsker de to studerende at kaste et kritisk blik på kunstnerisk teori samt måden, hvorpå vi behandler og formidler denne teori. Det gør de til et åbent, gratis event den 20. januar 2016 fra kl. 11.00 – 23.00 på Kunstforeningen Gl. Strand.

 

Læs mere om Institut for Succes.

 

 

(Foto: Institut for Succes)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share