CAKI støtter projekt

13/02 2014

CAKI har støttet projektet Tekstil som narrativ, flade & form, der er et samarbejde mellem designstuderende ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering Emilie Carlsen, og scenografistuderende ved Statens Scenekunstskole, Franciska Zahle.

 

Projektet er et fagligt samarbejde om 15 kostumer til børneforestillingen ’Snehvide og de 7 funtionshæmmede’, men vil også indeholde en separat udstilling af kostumerne samt en procesbog med skitser, ideer og design fra arbejdsforløbet. 

 

De studerende siger selv om projektet:

 

”Vi vil smitte hinanden med vores kompetencer og lære af hinanden. Karakterarbejdet bliver integreret i tekstiludvikling, så historien også kommer til at have bund i mønstre og print. Vi arbejder med det konkrete narrativ i form og flade. Det bliver en synergieffekt mellem vores arbejder, og som et stafet vil vores proces aldrig gå i stå – hvor den ene stopper, fortsætter den anden.”

 

Kostumerne forventes færdig i juni/juli. Information om kostumeudstilling oplyses senere. 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share