CAKI søger studentermedhjælper til kommunikation og formidling

27/05 2013

CAKI Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation søger studentermedhjælper fra primo august 2013.

 

CAKI arbejder med fokus på kunstnerisk innovation og entreprenørskab for studerende og undervisere ved Kulturministeriets uddannelser, Arkitekt og Designuddannelserne samt en række kunstneriske erhvervsuddannelser. CAKI har tilsvarende fokus på tværfaglige samarbejdsprojekter og administrerer en mindre pulje penge til kunstneriske projekter på tværs af uddannelserne.

 


Om stillingen

Du vil primært komme til at arbejde med kommunikation og formidling for CAKI. Du har mulighed for at igangsætte nye initiativer og bistå i afviklingen af diverse aktiviteter under CAKI. Alle opgaver løses i dialog med CAKIs koordinatorer.

 

Stillingen er 15 timer om ugen og aflønnes efter organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten. Ansættelser sker ved Rytmisk Musikkonservatorium, som CAKI administrativt hører under.

 

 

Kvalifikationer

Du skal være kreativ og må gerne have erfaring med kommunikationsprojekter, være en dygtig skriftlig formidler og kyndig i elektroniske medier. Herunder er det en fordel, hvis du har en vis erfaring i:

 

  • Photoshop, In-Design og gerne de øvrige Adobe programmer
  • CMS (Concrete5)

 

Du skal have flair for opsøgende og undersøgende arbejde, og du må gerne interessere dig for kunst og kultur.

 

 

Ansøgningen

Ansøgning, cv, karakterudskrifter eller eksamensbeviser samt evt. øvrig relevant dokumentation indsendes via denne formular (link).

 

Ansøgningsfrist: Fredag d. 14. juni 2013, kl. 12.00

 

Vi forventer at afholde samtaler onsdag d. 19. juni.  

 

For flere informationer om CAKI: www.caki.dk.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte Pernille Skov, CAKI på tlf. 41 88 25 88 eller e-mail pernille@caki.dk.

                                                                                                            

Rytmisk Musikkonservatorium såvel som CAKI betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer derfor alle uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold til at søge den ledige stilling.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share