CAKI-dimittend får 78.000 kroner til projekt

09/04 2015

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst har uddelt 18 mio. kroner til kommende scenekunstprojekter – blandt de støttede projekter er tidligere CAKI-studerende og dimittend fra Den Danske Scenekunstskole, Julian Juhlin, og projektet ’Drengen der aldrig flytter hjemmefra’.

 

Projektstøtteudvalget har behandlet 276 ansøgninger, hvor af 43 voksenprojekter har fået støtte, mens 14 projekter, der er henvendt til børn, har fået støtte.

 

Udvalget er særligt glad for at se flere samarbejdsprojekter blandt ansøgerne:

”Det er en fornøjelse at se, at der begynder at spire nye samarbejder frem – særligt er det positivt, at der bliver flere og flere samarbejder mellem frie grupper og projektteatre og de etablerede scener og teatre. Det er vigtigt for udvalget at kunne være med til at støtte op om denne type projekter og samarbejder. Vi ser også, at en række projekter orienterer sig langt mere nationalt end tidligere og finder nye og spændende samarbejdspartnere,” siger udvalgsformand Ditte Maria Bjerg.

 

Blandt de støttede projekter er tidligere studerende ved Den Danske Scenekunstskole, Julian Juhlin, der har fået tildelt 78.660 kroner til projektet ’Drengen der aldrig flytter hjemmefra’.

 

Kæmpe TILLYKKE til Julian! Læs om projektet her

 

(Illustration: Nils Holst-Jensen, Drengen der aldrig flyttede hjemmefra)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share