Bookmark and Share Tilmeld dig Creative Business Cup inden 14. august

01/08 2012

Sådan deltager du

For at deltage skal du uploade din forretningsplan på www.creativebusinesscup.dk senest tirsdag 14.august kl. 12.00. Her kan du også finde en skabelon for, hvordan du skriver en god forretningsplan.

 

Bedømmelseskriterier

Overordnet set skal der være tale om en kreativt forankret virksomhed med et solidt forretningspotentiale. Øvrige kriterier:
 

  •  Originalitet: Ideen er ny eller anvendes i en ny sammenhæng
  •  Kreativitet: Det er kreative kompetencer, der er bærende for ideen og forretningen.
  •  Markedspotentiale: Er der et marked for forretningsideen?
  •  Forankring: Er der de rette forretningsmæssige og kreative kompetencer til at udleve ideen? Er der sikring af immaterielle rettigheder, et godt valg af forretningsmodel og en beskrevet plan for udvikling?
  •  Økonomisk flair: Er der en overbevisende økonomisk plan for virksomheden?
     

Hvem bedømmer din ide?

Din forretningsplan bedømmes af Creative Business Cup’s jury, der består af repræsentanter fra Roskilde Festival, LEGO, Bjarke Ingels Group, CAKI,  Copenhagen Bombay, Væksthusene, Connect Denmark samt en række andre kompetente folk med erfaring fra iværksætteri og kreative erhverv.

 

Den danske finaleevent

Den danske finaleevent afholdes på Iværk&Vækst i Øksehallen d. 14. september, hvor de tre vinderfinalister ”pitcher” deres idéer foran enjury på scenen. Derudover vil der være indlæg med CEO Peter Bonnén fra Muuto og mulighed for networking med alle de øvrige deltagende iværksættere.

 

Præmier

Første- og andenpladsen bliver belønnet med henholdsvis 50.000 og 25.000 kr., og de tre bedste deltagere vinder desuden forskellige sparringsforløb ved Symbion, Connect Denmark og landets væksthuse.

 

Creative Business Cup er blevet international

I år er konkurrencen blevet international og den danskfødte konkurrence bliver en del af Global Entrepreneurship Week 2012 i uge 46. Den danske vinder går videre til den internationale finaleevent den 14. november, der bliver afholdt i Dansehallerne. Her skal iværksættere fra 25 lande dyste om at blive verdens bedste iværksætter fra de kreative erhverv. Center for Kultur og Oplevelsesøkonomi står bag den globale finale.

 

Yderligere information og tilmelding:

Konsulent Andreas Kromphardt Carlsen, CKO: 5176 4260 / 4674 0291.

http://www.creativebusinesscup.dk/

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share