Besøg Bruxelles med Det Danske Kulturinstitut

04/03 2015

Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles inviterer kulturaktører, organisationer og uddannelsesinstitutioner på inspirationsture til Bruxelles.

 

I 2015 tilbyder Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles at sammensætte besøgsture til Europas hovedstad for kulturaktører, kommuner, regioner, organisationer og uddannelsesinstitutioner i Danmark.

 

Besøgsturene giver indsigt i værdien af at samarbejde med udlandet, såsom at fremme konkurrenceevnen, udvikle nyt publikum, tilegnelse af ny viden, inspiration til nye projekter og temaer, udvide netværk, indflydelse på den europæiske dagsorden og finansieringsmuligheder. Turene byder også på workshops om, hvordan man planlægger og gennemfører projekter inden for kultur, den kreative sektor, civilsamfundsanliggender og uddannelse.

 

Det Danske Kulturinstitut er en selvejende institution, støttet af Kulturministeriet. Instituttets hovedkontor er i København med syv afdelinger i resten af verden.

 

Tilmeld dig en besøgstur

Første tur er d. 14. - 16. april med sidste tilmeldingsfrist d. 16 marts. For yderligere information kontakt institutleder, Else Christensen-Redzepovic, på tlf.: +32 472 107578, e-mail: ecr@danishculture.eu.

Læs mere om besøgsturene her.

 

(Foto: Dankultur.dk)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share