Åbent for ansøgninger: The Copycat Academy

12/02 2015

Frem til 20. marts kan du søge om at blive en del af akademiet, hvor 20 artister fra hele verdenen samles om en intensiv læringsoplevelse, når de skal kopiere filmskaberen David Cronenbergs metode.

 

I The Copycat Academy er det en berømt kunstners arbejde og biografi, der sammen udgør kursets curriculum. Sidste år var det kunstnerkollektiver General Ideas, der blev undersøgt og udforsket af 20 kunstnere fra forskellige discipliner. I år er det filmskaberen David Cronenberg, der vil blive taget i kyndig behandling. Med udgangspunkt i Cronenbergs filmiske metode, vil hans første novelle ’Consumed’ blive udforsket og nyfortolket. 

 

Flere internationale undervisere er tilknyttet akademiet, bl.a. Jonathan Belle, filmteoretiker, kulturkritiker og medielogiker fra New York og professor i antropologi Dr. Pedro De Niemeyer Cesarin fra Sao Paolo, mfl. Se listen over undervisere her.

 

Om Copycat Academy

The Copycat Academy finder sted i forbindelse med Luminato Festival i Toronto. Akademiet er skabt af Hannah Hurtzig, founder of Mobile Academy Berlin og produceret i samarbejde med Luminato Festival. Akademiet afholdes for anden gang.

 

Praktisk

The Copycat Academy finder sted fra den 21. – 28. Juni 20145 i Toronto, Canada. Deltagere får delvist dækket opholdet.

Ansøgningsfrist er den 20. marts 2015. Læs mere og find ansøgningsformen her.

 

 

(Foto: The Copycat Academy)

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share