Åben forelæsning med Nicolas Nova

17/01 2014

Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID) har inviteret designforskeren, etnografen og co-founder af Near Future Laboratory til åben forelæsning den 11. februar.

 

Nicolas Nova beskæftiger sig med at identificere og udforske menneskers behov og motivationer for at kortlægge nye designmuligheder. Hans egne produkter befinder sig i krydsfeltet mellem design og teknologi, og han har bl.a. været udstillet på SXSW, AAAS og til Milano designuge.

 

Nicolas har en ph.d. i Human-Computer Interaction, har været gæsteforlæser på Art Center School of Design (Pasadena), er professor ved Geneve University of Arts and Design samt er kurator for Lift Conference, en europæisk konference, der omhandler innovation og digital teknologi.

 

Hvor og hvornår?

Den 11. Februar 2014 kl. 17.00 – 18.00 på CIID, Toldbodgade 37b, 1253 København K. Forelæsningen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig ved at sende en mail til info@ciid.dk med ’Nova’ i emnefeltet. 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share