Artlab kurser i efteråret

14/08 2014

ArtLabs kurser er for kunstnere og kreative udøvere, der vil koble kunst og kreativitet med erhvervslivet. I efteråret kan du bl.a. deltage i en international sommerskole eller i kurset 'Kunstnerisk Konsulent'.  

 

 

ARTLAB OPEN / 20. august kl. 16.00-20.00

Kom og hør om jobperspektiverne som kunstnerisk konsulent, og hvordan du finder og opbygger dit marked. Du kan også blive visiteret til 6-ugers kurset Kunstnerisk Konsulent, der starter 1. september.

Bliver du optaget, kan du få et GRATIS wildcard til ’THIRD:SPACE’ – International  Summer School. Herudover er der gratis smagsprøver på flere af Artlabs kurser for kunstnere og kreative samt musik, fadøl og grill på tagterassen.

 

 

THIRD:SPACE FOR LEARNING ON ARTISTS AND ORGANISATIONS / 25-27. august

Arbejder du med kunstnerisk baserede ydelser til virksomheder? Er du nysgerrig på internationale trends? Kom til 3 inspirerende dage og bliv del af den internationale sommerskole, hvor både erfarne praktikere og forskere deltager. Mød kolleger, skab netværk, del erfaring og få nye faciliteringsmetoder og cases med hjem til dit arbejde.

 

  

KUNSTNERISK KONSULENT / 1. september / 6-ugers kursus 

På kurset Kunstnerisk Konsulent får du viden og kompetencer, så du på basis af din kunstneriske know-how kan løse opgaver for virksomheder og organisationer. Som freelancekonsulent, som del af et konsulenthus eller som fastansat i en virksomhed. Få overblik over konsulentrollen og metoder, så du kan facilitere og sætte dine kunstneriske kompetencer i øget spil, forstå behovene, skabe relevante ydelser og (videre)udvikle dit marked og dit salg til offentlige og private virksomheder.

 

Hvis du bliver optaget, kan du få et GRATIS wildcard til at deltage i 3 dages international sommerskole THIRD:SPACE FOR LEARNING ON ARTISTS AND ORGANISATIONS. d. 25-27. august i København.

 

Kurset kan desuden tages som 6-ugers selvvalgt uddannelse, via enkeltplads eller som selvbetaler.

 

(Foto: Flickr)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share