Artist talk om den kunstneriske arbejdsproces

08/06 2015

Onsdag den 10. juni inviterer Statens Værksteder for Kunst til artist talk, hvor du kan få et indblik i kunstneren Kasper Akhøjs arbejdsproces.

 

Kunstner Kasper Akhøj har siden februar opholdt sig i Statens Værksteder For Kunsts største atelier, Turboladen, for at forberede sig på tre store udstillinger. 

 

Det første projekt er afviklet og befinder sig lige nu i Venedig på Den Belgiske Pavillon. Det andet projekt er ved at blive færdiggjort til udstilling i Amsterdam og Basel hos Ellen de Bruijne Projects. Derefter drejer arbejdet sig om nye værker til en soloudstilling i samarbejde med den brasilianske kunstner, Tamar Guimaraes, i Nikolaj Kunsthal, som afvikles i vinteren/foråret 2016.

Værkerne består af en serie skulpturer udført i beton, en række større skulpturelle installationer udført af fundne materialer som træ, metal og glas samt film og dias projektion med lyd.


Hør kunstneren selv fortælle om sine tanker bag værkerne og få et unikt indblik i en arbejdsproces.


Hvor og hvornår?

Onsdag d. 10. juni kl. 16.30 i Turboladen.

Tilmeld dig arrangementet ved at sende en mail til tilmelding@svfk.dk
Find også arrangementet på Facebook.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share