Artist talk med koreograf og kunstner Willam Forsythe

13/11 2015

Den anerkendte koreograf og kunstner Willam Forsythe holder en artist talk på Kunsthal Charlottenborg fredag den 20. november kl. 17-19. 

 

Efteruddannelsen på Den Danske Scenekunstskole inviterer igen til spændende artist talk i serien ‘Samtale om scenekunst’. Denne gang er det den verdensberømte amerikanske koreograf og kunstner William Forsythe, der samtaler med lederen af Moderna Museet i Stockholm, Daniel Birnbaum. 

 

William Forsythe er bl.a. internationalt kendt for sit arbejde med Frankfurt Balletten og The Forsythe Company. Han er kendt for sit arbejde med at koble ballet og visuel kunst, og står bag en lang række kunstinstallationer, film og webbaserede kunstneriske projekter.  

Se mere på Efteruddannelsens hjemmeside, hvor stedet for begivenheden også vil blive slået op.  

 

Samarbejdspartnere: Den Danske Scenekunstskole - Efteruddannelsen (Kbh.), Kunsthal Charlottenborg, Det Kongelige Danske Kunstakademi, Billedkunstskolerne.

 

Hvor og hvornår?

Artist talk mellem Forsythe og Birnbaum finder sted fredag den 20. november kl. 17-19 på Kunsthal Charlottenborg, Kgs. Nytorv 1, 1050 København K. Artist talken er gratis. 

 

 

(Foto: Julian Gabriel Richter

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share