Artist talk: Hverdagens usynlighed

22/04 2016

Tirsdag den 26. april fortæller kunstner Kristoffer Ørum om arbejdet med de usynlige ting, der omgiver os i hverdagen i sit atelier på Statens Værksteder for Kunst.

 

Kristoffer Ørum (1975) er uddannet fra Goldsmiths University i London, 2004 og det Kongelige Danske Kunstakademi, Billedhuggerskolen 2006. Han har udstillet i både ind- og udland og haft mange kunstneriske samarbejder på tværs af faggrænser. De seneste år har Kristoffer hovedsageligt beskæftiget sig med digitale medier. På Statens Værksteder benytter han nu lejligheden til at arbejde med fysiske objekter og materialer, der fordrer hans viden fra billedhuggerfaget.

 

I samtale med Matthias Borello fra Kunsten.nu løfter han sløret for sit arbejde med en soloudstilling til Prince Gallery, hvor han eksperimenterer med at konstruere en virkelighed – en fortælling om en unavngiven, fiktiv subkultur – samt om en udsmykningsopgave, der netop er kommet ind af døren.

 

Hvor og hvornår?

Den 26. april kl. 16.30 i atelier plan 5, Statens Værksteder for Kunst,  Strandgade 27 B, 1401 København K 

Gratis, men tilmeld dig pr. mail til tilmelding@svfk.dk

 

(Foto: SVK)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share