Artist talk: Fotografi som kritisk forskning

04/02 2016

Den 10. februar kan du høre billedkunstner Søren Lose fortælle om sit arbejde i fotoværkstedet på Statens Værksteder for Kunst.

 

 

Søren Lose er uddannet på Kunstakademiet i København i 2003 og arbejder primært inden for fotografi, skulptur, installation.

 

Lose arbejder for øjeblikket i SVKs store fotoværksted på værker, der skal udstilles på Det Nationale Fotomuseum fra slut april sammen med fotokunstner, Julie BoserupUdstillingen tager direkte afsæt i Det Kongelige Biblioteks omfattende foto- og billedarkiv, som rummer over 17 mio. billeder. Det overordnede tema er storbyens arkitektur og rum, og i den forbindelse udvælger Lose billeder af konkrete bygningsværker og anonyme konstruktioner fra arkivet, som han sætter ind i en teoretisk/filosofisk ramme ud fra tre overordnede begreber: Konstruktion, dekonstruktion og destruktion. Her skaber han komplekse billedcollager med storprint samt rumlige objekter.

 

I samtale med Matthias Hvass Borello vil Lose fortælle om sin arbejdsproces i store fotoværksted på Statens Værksteder for Kunst, plan 4.


Hvor og hvornår?

Den 10. februar 2016 kl. 16.30 på Statens Værksteder for Kunst, Strandgade 27 B, 1401 København K.

Gratis, men tilmelding nødvendig. Tilmeld dig ved at sende en mail til tilmelding@svfk.dk

 

 

(Foto: SVK)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share