Ansøgningsfrist for Kunstpuljen er 15. januar!

28/10 2013

Vil du gerne søge Kunstpuljens projektstøtte, kan du allerede nu påbegynde din ansøgning. Næste ansøgningsfrist er den 15. januar og behandlingstiden er 8 -18 uger.

 

Har du én idé til et kunstnerisk projekt med fokus på kulturudveksling mellem Danmark og udviklingslande? Så kan du søge Kunstpuljen, der yder økonomisk støtte til projekter, der oplyser og udbygger danskernes kendskab til udviklingslandenes kunst og kultur. 

 

Puljen administreres af Center for Kultur og Udvikling, der arbejder med at styrke kulturelt samarbejde med udviklingslandene. Der ydes typisk støtte med et beløb på mellem 10.000 - 150.000 kroner til ansøgere, der er bosat i Danmark. Projekter, der allerede er afholdt, kan ikke søge støtte. 

 

Det er primært projekter, der er i stand til at nedbryde stereotyper og fordomme, er kreativt nyskabende eller som kan generere nye samarbejder og videndeling, der prioriteres. Se også prioriteterings krav og listen over støttede projekter i 2013.

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share