Ansøg nu: Tanzmesse NRW i Düsseldorf

02/05 2016

Fra 31. august - 3. september 2016 finder den internationale dansemesse NRW sted i Tyskland. Vil du repræsenteres på  Statens Kunstfonds stand, skal du sende din ansøgning senest 4. maj.

 

Koreografer eller kompagnier, der producerer professionelle forestillinger indenfor moderne dans og er interesserede i at arbejde internationalt, har mulighed for at blive præsenteret på den danske stand på International Tanzmesse NRW 2016 i Düsseldorf, Tyskland.


Formålet med promoveringen er:

  • At eksponere professionel dansk moderne dans for børn og voksne indenfor scenekunst og film
  • At styrke etableringen af netværk mellem danske institutioner og skabende kunstnere og internationale scener, partnere, institutioner og andre relevante parter indenfor miljøet
  • At øge kendskabet til dansk dans internationalt
  • At udvikle international erfaring, netværk og udsyn for dansk dans.

 


Ansøg nu
For at deltage skal koreografen/kompagniet have mulighed for at være til stede på den danske fællesstand og /eller komme med i en brochure, som Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst producerer.

Deadline for tilmelding om deltagelse i brochure og/eller stand er onsdag den 4. maj 2016. Ansøg her.


Onsdag den 15. juni kl. 17.00 i Dansehallerne afholdes et informationsmøde for dem, der skal deltage. På mødet kan du  bl.a. høre om tidligere deltageres erfaringer med Tanzmesse NRW.

 

 

(Foto: Black Box Dance Company af fotograf Michael With)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share