Ansøg nu: Mikrolegatordningen

13/04 2016

Virkeliggør din idé med ét af Fonden for Entreprenørskabs Mikrolegater. Ansøgningsfrist er 10. maj 2016. 

 

Har du en god idé med potentiale, er du studerende på en videregående uddannelse i Danmark og har du mod på, at gøre din iværksætterdrøm til virkelighed? Så kan du og dit team nu søge op mod 50.000 kr. i Mikrolegat hos Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise.

 

Der kan ansøges om tre forskellige legattyper i denne ansøgningsrunde:

 

  • GRØNT MIKROLEGAT: Mikrolegater til grønne startups/idéer der fokuserer på effektiv ressourceanvendelse, nye og innovative grønne forretningsmodeller (eksempelvis cirkulær økonomi) og/eller bæredygtig udvikling? 
  • SOCIALT MIKROLEGAT: Mikrolegater til socialøkonomiske startups/idéer der fokuserer på at skabe social værdi såvel som økonomisk værdi
  • ALM. MIKROLEGAT: Mikrolegat til alle andre typer af startups/idéer

 

Og der tildeles to forskellige typer legater:

 

  • Mikrolegat til studerende med en idé på idéstadiet - uden cvr nr. Her kan søges op til 25.000 kr. til at dække de tidligste omkostninger inden virksomhedsopstart. 
  • Mikrolegat til studerende der netop har oprettet et cvr nr. Her kan søges op til 50.000 kr. til blandt andet at nå et modenhedsstadie for at opnå anden vækstkapital. Dette Mikrolegat kræver 25% egenfinansiering oven i legatet.

 

Næste deadline er den 10. maj 2016 - find ansøgningsskema her.

 

(Foto: FFE - YE)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share