Ansøg nu: Innovationsprisen

01/02 2016

Er du studerende ved en videregående uddannelse kan du nu indsende din idé til Innovationsprisen og være med i konkurrencen om 50.000 kroner.

 

Innovationsprisen er en innovationskonkurrence for studerende på landets videregående uddannelser og afholdes som en del af Forskningens Døgn på VIA Campus i Horsens.

 

Har du en idé til et produkt eller en ydelse, som du har spottet på baggrund af dine studier kan du indsende din ansøgning og være med i konkurrencen om 50.000 kroner og et coachingforløb, der skal hjælpe dig til at realisere din idé. Vinderen af 2. og 3. pladsen får hhv. 20.000 kroner og 10.000 kroner samt efterfølgende coachingforløb.

 

For at deltage skal du:
 

  • Lave en kort skriftlig beskrivelse af din projektidé (max 250 ord) + eventuelt en skitse. Beskriv hvordan idéen opstod, hvad den konkret består af, hvilken finansiering den skal realiseres ved, og hvordan du forestiller dig, at den kan blive til gavn for vores samfund.
  • Fremstille en visuel præsentation af din projektidé i form af en video eller multimedieproduktion (max. 2 min.), hvor du kort overskueliggør idéens koncept, og hvordan den realiseres.

 

Din idé vil blive vurderet af en nedsat fagjury, der lægge vægt på graden af innovation i idéen samt hvorvidt projektet kan realiseres inden for en overskuelig tidshorisont.

 

Ansøg nu

Du kan indsende din ansøgning fra 1. februar til 1. april 2016.

Udfyld ansøgningsformularen og upload din projektbeskrivelse samt visuelle præsentation online.

 

 

(Foto: VIA)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share