Ansøg nu: DR Talent Award

24/06 2015

Pitch din filmidé til den professionelle dokumentarfilmsbranche og vær med i konkurrencen om 25.000 kroner og titlen som vinder af Talentprisen 2015. Ansøg inden 14. september.

 

DR, CPH:DOX og Filmværkstedet uddeler igen i år Talentprisen til en ung, ny dokumentarist. Vinderen får, udover 25.000 kr. i udviklings- og produktionsstøtte fra DR, tilknyttet en DR-redaktør som følger projektet og afholder tre udviklingsmøder med instruktøren. Derudover udlåner Filmværkstedet udstyr til at producere filmen.

 

Alle unge og nye talenter fra hele Danmark kan ansøge. Du behøver ikke have erfaring med film, men blot brænde for at fortælle en god historie. Har du lavet film før, må de ikke have været vist på TV. Det er ikke tilladt at ansøge med en allerede færdigproduceret film. Kun idéer/projekter med henblik på videre udvikling/produktion kan deltage i konkurrencen.

 

Dokumentarfilmen må max vare 15-28 minutter, og skal være færdigproduceret indenfor et år. Afhængig af den færdige films kvalitet, har den mulighed for at blive vist på en af DR’s kanaler og på CPH:DOX’ hjemmeside.

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til talentpris@cphdox.dk (Skriv Talentprisen 2015 + dit fulde navn i emnefeltet) senest mandag d. 14. september kl 12.00. Ansøgningen skal indeholde følgende i én samlet mail:

  • Treatment (beskrivelse af projekt og filmidé) på max 2 sider
  • CV/biografi på instruktør

Som ansøger skal du kunne deltage ved pitch-eventen under CPH:DOX festivalen fredag d. 6. november i København.

 

Læs mere her

 

(Illustration: CPH:DOX)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share