Afslutningskonference for KreaNord

25/11 2015

Konferencen Creative Future Nordic Summit 2015 i Helsinki sætter fokus på fremtiden for den kreative industri ved bl.a. at samle op på erfaringer fra KreaNord og EntreNord.

 

I godt syv år har KreaNord arbejdet for at styrke det nordiske samarbejde i den kulturelle og kreative industri. Mandag den 30. november og tirsdag den 1. december afslutter KreaNord nu projektet med en afslutningskonference i Helsinki, hvor flere oplægsholdere deler deres erfaringer inden for innovation i den kreative industri.  

 

CAKI vil sammen med Karlbak sætte fokus på arbejdet med at understøtte de kunstneriske uddannelsers arbejde med entreprenørskab og professionalisering af studerende i projektet EntreNord. 

 

Se programmet her.

 

Hvor og hvornår?

Creative Future Nordic Summit 2015 finder sted i Helsinki den 30. november og 1. december 2015.

Konferencen er gratis, men der opkræves et no show fee på 100 euro.

Læs mere.


 

Om EntreNord-samarbejdet

CAKI har siden 2012 - som et initiativ under KreaNord, Nordisk Ministerråd - samarbejdet med KreaNord og Karlbak om blandt andet udvikling af entreprenørskab og professionel handlekraft i de kunstneriske uddannelser og vækstmiljøer i Norden. Det har senest resulteret i udviklingen af EntreNord platformen og etableringen af EntreNord konsulenterne.(Foto:Creative Future)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share