ANSATTE

Leder

 

Pernille_Skov_CAKI_small_square.jpg

 

Pernille Skov

E. pernille@caki.dk

T. + 45 41 88 25 88

M. +45 23 81 97 68


Pernille Skov er uddannet Mag.art ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, i 2005 samt MA in Modern Art, Goldsmiths College, University of London.

 

Sideløbende med CAKI driver Pernille virksomhederne Art+Innovation Hub samt Contemporary Copenhagen, der har leveret kommunikationsløsninger og udviklingsprojekter for bl.a. Integrationsministeriet, Kunststyrelsen, Kunstfonden, Louisiana m.fl. Hun er redaktør og producer på Kunstpausen TV.

Pernille sidder desuden i aftagerpanelet på Institut for Kunst og Kulturvidenskab på Københavns Universitet samt ressourcegruppen for entreprenørskab i Kulturministeriets uddannelser under Informationsvidenskabeligt Akademi. Desuden er hun repræsentant for de kunstneriske uddannelser i netværket InnovationsMatch, der er et EU-finansieret privat/offenligt udviklingsprojekt.

 

Pernille har tidligere været bl.a. initiativtager og leder for Creative Ghetto, projektleder og medredaktør på publikationen 'Forankring i forandring', projektansat på Louisiana Museum for Moderne Kunst samt gæsteredaktør på Nordisk arkitekturforskning, Arkitektskolen Århus.

 

   

Projektleder

 

Linebillede82x82.jpg

 

Line Zachariasen

E. line@caki.dk

T. + 45 41 88 25 88

M.  +45 40 41 29 49

 

Line er cand.mag i Retorik ved Københavns Universitet med tilvalgsfag i Kreative processer/ Innovation ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab.

 

Line har en stor interesse i at formidle om kunst og kultur, og hun har bl.a. arbejdet som skrivevejleder i HyggeFactory, en organisation der udfordrer børn og unge til at skabe deres egne kunstprodukter, været skribent for ART DISTRICT og har arbejdet som kommunikationsmedhjælper i Tivoli, hvor hun stod for formidling af koncerter og musikalske events.

 

Ved siden af CAKI arbejder Line som freelancejournalist og som frivillig retoriktræner ved Politikens debattør- og kritikerskole.

 

   

Studentermedhjælper

 

hjemmeside.png

 

Frederik Henrik Møller

E. frederik@caki.dk

T. + 45 41 88 25 88

M.  +45 26 84 67 41

 

Frederik er ba.mag i Filosofi ved Københavns Universitet med tilvalgsfag i Philosophy of Music og Music/Arts Management ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab.

 

Frederik har arbejdet som produktionsassistent på spillestedet Littlefield i New York og studerer til daglig på Rytmisk Musikkonservatorium i København med elektroniske instrumenter som hovedinstrument. 

 

 

 

Referencegruppe

 

CAKIs referencegruppe består af rektorerne fra de kunstneriske uddannelser i København:

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share