ANSATTE

Leder

 

Pernille_Skov_CAKI_small_square.jpg

 

Pernille Skov

E. pernille@caki.dk

T. + 45 41 88 25 88

M. +45 27 37 75 67

  

Pernille var projektleder for udviklingen og etableringen af CAKI, og har siden centrets begyndelse i 2011 haft ansvaret for at omsætte CAKIs strategiske fokus til konkrete aktiviteter.

 

Pernille Skov er uddannet Mag.art i Kunsthistorie på Københavns Universitet og MA in Modern Art fra Goldsmiths College, London. Hun har siden 2005 haft selvstændig virksomhed, og har i den forbindelse bidraget som kurator såvel som udstillende på en række udstillinger samt skrevet og udgivet lyrik såvel som faglitteratur. På den mere kommercielle side har virksomhederne leveret kommunikationsløsninger og udviklingsprojekter for Integrationsministeriet, Københavns Kommune, TV2, Kunststyrelsen, Kunstfonden, Louisiana m.fl.

 

Dertil har hun været initiativtager og leder for bl.a. Creative Ghetto samt Kunstpausen TV. Hun har været projektleder og medredaktør på publikationen 'Forankring i forandring', været gæsteredaktør på Nordisk Arkitekturforskning samt projektansat på Louisiana Museum for Moderne Kunst if. arkitekturudstillinger.

 

Pernille har gennem årene siddet i en række aftagerpaneler, advisory boards, juryer og bestyrelser. Herunder bl.a. aftagerpanelet på Institut for Kunst og Kulturvidenskab på Københavns Universitet, ressourcegruppen for entreprenørskab i Kulturministeriets uddannelser (IVA), juryen i Creative Business Cup, bestyrelsen for Sejerø Festival samt den socialøkonomiske fond The Lake. Pernille er fast censor på Københavns Universitet og Rytmisk Musikkonservatorium.  

 

 

   

Studentermedhjælper

 

hjemmeside.png

 

Frederik Henrik Møller

E. frederik@caki.dk

T. + 45 41 88 25 88

M.  +45 26 84 67 41

 

Frederik er ba.mag i Filosofi ved Københavns Universitet med tilvalgsfag i Philosophy of Music og Music/Arts Management ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab.

 

Frederik har arbejdet som produktionsassistent på spillestedet Littlefield i New York og studerer til daglig på Rytmisk Musikkonservatorium i København med elektroniske instrumenter som hovedinstrument. Frederik har været ansat på CAKI siden 2016. 

 

 

 

Referencegruppe


 

 

 

 

 

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share