Vv550.jpgMEDLEMMER

 

Som kunstnerisk eller kreativ uddannelse er det muligt at blive medlem af CAKI. Som medlem af CAKI får både ledelse, undervisere og studerende adgang til en række ydelser og aktiviteter, ligesom der opnås adgang til CAKIs omfattende netværk.

 

CAKI - Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation er et videncenter for de kunstneriske og kreative uddannelser i København.

 

CAKI har som målsætning at skabe, udvikle og formidle viden og samarbejde omkring kunstneriske innovation, tværfaglighed og professionalisering. CAKI bidrager endvidere til, at vores medlemsinstitutioner effektivt kan imødekomme de mål for entreprenørskab i uddannelserne, som regeringens strategi opstiller. Se Strategi for uddannelse i entreprenørskab. Derudover arbejder CAKI også for et øget samarbejdet med andre videninstitutioner, organisationer og de omgivende brancher.

 

For at realisere CAKIs målsætning igangsættes løbende initiativer for studerende og undervisere inden for entreprenørskab, innovation og tværfaglighed. Dette sker ofte i samarbejde med eksterne partnere fra andre videninstitutioner, de omgivende brancher og uafhængige organisationer. Nedenfor kan du se en liste over, hvilke ydelser og aktiviteter CAKI aktuelt tilbyder.

 

 

FOR STUDERENDE

Som studerende ved én af CAKIs medlemsinstitutioner kan du benytte dig af:

 

 • Kurser og workshops: Hvert år udbyder CAKI en række kurser og workshops inden for entreprenørskab, professionalisering og tværfaglighed. Blandt andet kurser i virksomhedsopstart og fundraising. Nogle af kurserne er meritgivende.

 

 • Rådgivning: CAKI tilbyder rådgivning og coaching til studerende, der ønsker at gennemføre et kunstnerisk projekt, starte en virksomhed, fundraiser til projekter og studieophold, eller har spørgsmål, der relaterer sig til CAKIs fokusområder.

 

 • Støtte til studerende: CAKI administrerer en projektpulje, der kan søges af studerende ved vores medlemsinstitutioner. Den økonomiske støtte skal bruges til realisering af tværfaglige og/eller nyskabende projekter. Derudover kan vi hjælpe med kommunikation og formidling af projekter – både gennem CAKIs egne kanaler, men vi hjælper også med at præcisere budskabet og lægge en kommunikationsstrategi. CAKI kan i nogle tilfælde også hjælpe med faciliteter og udstyr i forbindelse med projektrealisering.

 

 • Publikationer og værktøjer: CAKI udgiver løbende publikationer, der har fokus på professionalisering, iværksætteri og opstart af virksomhed. Herunder publikationer om økonomistyring, PR & markedsføring, fundraising, organisation & ledelse, projektledelse & idéudvikling samt IPR (intellectual property rights).

 

 • Netværk og samarbejde: Vi hjælper studerende, der ønsker at samarbejde med andre studerende eller har brug for at etablere samarbejde med private eller offentlige partnere. CAKI giver adgang til et bredt netværk af samarbejdspartnere i både Danmark og udlandet.

 

 • Formidling: CAKI formidler aktiviteter inden for tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab på de kunstneriske områder. Vi er også med til at sikre kommunikation på tværs af de kunstneriske uddannelser.

 

 

FOR UNDERVISERE OG UDDANNELSESINSTITUTIONER

CAKI udbyder også en række services og ydelser til undervisere og uddannelsesinstitutioner:

 

 • Udvikling af kurser: CAKI bistår med udvikling og implementering af kurser og aktiviteter med fokus på innovation, entreprenørskab og tværfaglighed.

 

 • Rådgivning: CAKI rådgiver undervisere og uddannelsesinstitutioner inden for tværfagligt samarbejde, kursusudvikling og aktiviteter, der skal styrke de studerendes professionalisering. 

 

 • Symposier og konferencer: CAKI afholder symposier og konferencer, der har fokus på entreprenørskab, tværfaglighed og professionaliseringen på de kunstneriske uddannelser.

 • Mentorordninger: CAKI udvikler og implementerer mentorprogrammer for studerende ved de kunstneriske uddannelser. Vi har blandt andet udviklet mentorprogrammer for Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

 

 • Publikationer: CAKI har udgivet en række publikationer, der er henvendt undervisere og omhandler kunstnerisk entreprenørskab og professionalisering.

 

 • Netværk og samarbejde: CAKI tilbyder undervisere på de kunstneriske uddannelser et stort og bredt netværk, også internationalt. Blandt andet via LinkedIn-grupper samt den eksterne platform ’EntreNord’, som vi administrerer sammen med Nordisk Ministerråd.

 

 • Formidling og rapporter: CAKI formidler aktiviteter og nyheder om tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab for og på tværs af de kunstneriske uddannelser. Derudover samler vi de seneste rapporter, der vedrører tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab i en større politisk sammenhæng i et rapport-arkiv.  

 

 

PRISER

Som uddannelsesinstitution betales hvert år et medlemskontingent som enten A-medlem eller K-medlem. Det er en del af disse midler, der udgør CAKIs projektpulje, hvor de studerende kan søge økonomisk støtte, hvis de ønsker at arbejde med et tværfagligt projekt under CAKI. Priserne udregnes individuelt for uddannelsesinstitutioner.

 

Kontakt CAKI på caki@caki.dk eller ring til tlf. 41 88 25 88 for at høre nærmere om CAKI medlemskabet. 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K.

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share