Vv550.jpgMEDLEMSKAB

 

Som kunstnerisk eller kreativ uddannelse er det muligt at blive medlem af CAKI. Der differentieres mellem to typer medlemskab: K-medlem og A-medlem.

 

 

K-medlemmer

Alle videregående kunstneriske uddannelser kan være medlem af CAKI som K-medlem. CAKI fungerer for K-medlemmer som både videncenter og kursusudbyder.

 

Her kan skolens ledelse, medarbejder og studerende anvende CAKI i forbindelse med udvikling af undervisningsforløb, undervisningsmaterialer, rådgivningstilbud m.v. inden for entreprenørskab, tværfaglighed og tværkunstnerisk praksis.

 

Studerende ved skoler, der er K-medlemmer, har adgang til rådgivning, deltagelse på kurser og workshops, samt til projektstøttepuljen.

 

 

A-medlemmer

A står for Associerede medlemmer, og et A-medlemskan kan søges af alle kreative skoler.

 

Studerende ved institutioner, der er A-medlemmer, har adgang til rådgivning, deltagelse på udvalgte kurser og workshops samt i visse tilfælde til projektstøttepuljen, under forudsætning af at projektet også har relevans for studerende ved de kunstneriske uddannelser. 

 

 

Priser

Som uddannelsesinstitution betales hvert år et medlemskontingent som enten A-medlem eller K-medlem. Priserne udregnes individuelt for uddannelsesinstitutioner.

 

 

 

FOR STUDERENDE

Som studerende ved én af CAKIs medlemsinstitutioner kan du benytte dig af:

 

 • Kurser og workshops: Hvert år udbyder CAKI en række kurser og workshops inden for entreprenørskab, professionalisering og tværfaglighed. Blandt andet kurser i virksomhedsopstart, rettigheder, fundraising og portfolios. Kurserne er i nogle tilfælde meritgivende.

 

 • Rådgivning: CAKI tilbyder rådgivning til studerende, der ønsker at gennemføre et kunstnerisk projekt, starte en virksomhed, fundraiser til projekter og studieophold eller har spørgsmål, der relaterer sig til CAKIs fokusområder.

  

 • Støtte til studerende: CAKI administrerer en projektpulje, der kan søges af studerende ved vores medlemsinstitutioner. Den økonomiske støtte skal bruges til realisering af tværfaglige og/eller nyskabende projekter. Derudover kan vi hjælpe med kommunikation og formidling af projekter – både gennem CAKIs egne kanaler, men vi hjælper også med at præcisere budskabet og lægge en kommunikationsstrategi. CAKI kan i nogle tilfælde også hjælpe med faciliteter og udstyr i forbindelse med projektrealisering.

 

 • Publikationer og værktøjer: CAKI udgiver løbende publikationer, der har fokus på professionalisering, iværksætteri og opstart af virksomhed.

 

 • Netværk og samarbejde: Vi hjælper studerende, der ønsker at samarbejde med andre studerende eller har brug for at etablere samarbejde med private eller offentlige partnere i Danmark eller i udlandet.

 

 • Formidling: CAKI formidler aktiviteter inden for tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab indenfor de kunstneriske fag.

 

  


FOR UNDERVISERE OG UDDANNELSESINSTITUTIONER

CAKI tilbyder en række services og ydelser til undervisere og uddannelsesinstitutioner:

 

 • Udvikling af kurser: CAKI bistår med udvikling og implementering af kurser og aktiviteter med fokus på entreprenørskab, innovation og tværfaglighed.

  

 • Rådgivning: CAKI rådgiver undervisere og uddannelsesinstitutioner inden for tværfagligt samarbejde, kursusudvikling og aktiviteter, der skal styrke de studerendes professionalisering eller tværkunstneriske kompetencer. 

 

 • Symposier og konferencer: CAKI kan bidrage med tilrettelæggelse og eksekvering af symposier og konferencer, der har fokus på entreprenørskab, tværfaglighed og professionaliseringen på de kunstneriske uddannelser.

 

 • Mentorordninger: CAKI udvikler og implementerer mentorprogrammer for studerende ved de kunstneriske uddannelser. Vi har blandt andet udviklet mentorprogrammer for Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

 

 • Publikationer: CAKI har udgivet en række publikationer, der har fokus på kunstnerisk entreprenørskab og professionalisering.

 

 • Netværk og samarbejde: CAKI tilbyder undervisere på de kunstneriske uddannelser et stort og bredt netværk, også internationalt. Blandt andet via LinkedIn-grupper og platformen ’EntreNord’.

 

 • Formidling og rapporter: CAKI formidler aktiviteter og nyheder om tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab for og på tværs af de kunstneriske uddannelser. Derudover samler vi de seneste rapporter, der vedrører tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab i en større politisk sammenhæng i et rapport-arkiv.  

 MEDLEMSSKOLER 

Liste over medlemsskoler

 

 

 STØTTEDE PROJEKTER 

Se tværkunstneriske projekter der har modtaget støtte fra CAKIs projektpulje

 

  

 RÅDGIVNING 

Læs om CAKI som samarbejdspartner og videncenter

  

 

 FOKUSOMRÅDER 

Tværfaglighed 
Innovation  
Entreprenørskab

 

 

 KONTAKT 

For mere information kontakt CAKI:

Telefon: 41 88 25 88

E-mail: caki@caki.dk

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share