CAKIs fokusområder

CAKI arbejder målrettet med de tre fokusområder: entreprenørskab, tværfaglighed og kunstnerisk innovation.

 

Entreprenørskab

CAKI tilbyder undervisning og rådgivning i professionalisering i form af kurser, workshops og individuel rådgivning for studerende og undervisere.  Derudover indsamler, behandler og videreformidler vi viden og erfaringer om undervisning, eksaminationsformer og evaluering af entreprenørskabsundervisning på de videregående kunstneriske uddannelser.


Læs mere om CAKIs fokus på Entreprenørskab.

 

Tværfaglighed og innovation

Tværfagligt arbejde er en naturlig del af den virkelighed, størstedelen af dimittenderne fra de kunstneriske uddannelser møder som professionelle. CAKI arbejder derfor med at opbygge kompetencer, der bidrager til et velfungerende samarbejde på tværs af kunstarter og videnområder.

 

Kompetencer inden for tværfaglighed er tilsvarende en vigtig bestanddel i innovative processer og den kunstneriske professionalisering i det hele taget. I det tværfaglige samarbejde kan kunstneriske og kreative kompetencer være vigtige redskaber til nytænkning, som kan have relevans i f.eks. sociale og erhvervsmæssige sammenhænge.


Læs mere om CAKIs fokus på Tværfaglighed og Innovation

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share