Wordpressweb.jpg

Nu kan du endelig få lavet den hjemmeside! Kom på WordPress-kursus og lær at lave dit website fra bunden.


Som kunstner er en professionel hjemmeside en nødvendig del af din offentlige profil. Det er her, dine fremtidige samarbejdspartnere, følgere, fans, kunder m.m. finder dig og dit arbejde. Det er også på din hjemmeside, at du selv kan styre, hvordan du præsenterer dig og dit arbejde.Hvad er et webhotel? Hvor køber man en hjemmeside? Hvordan holder jeg den ved lige? Hvordan kommer den frem på Google? Hvordan får jeg den til at se professionel ud? Hvordan laver jeg en online butik? Hvordan integrerer jeg Vimeo, YouTube eller Soundcloud?

 

Nu kan du gøre det hele MEGET nemmere for dig selv!

 

På WordPress-kurset lærer du at bygge og designe din egen hjemmeside. Du lærer at opsætte en WordPress-blog samt administrere en PayPal-side, så du kan skabe din egen mini-webshop.

 

Du får altså mulighed for at springe research-arbejde over, få svar på dine spørgsmål og komme hjem med en hjemmeside, der virker.

 

Se her hvilke kompetencer kurset giver dig.

 

 

Kursus

Lørdag den 23. september 2017 kl. 10.00 – 16.00

Hvor: Billedkunstskolen - Medieskolens Auditorium

 

 

Tilmelding

Kurset er kun for studerende ved CAKIs medlemsskoler. Der er et begrænset antal pladser og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

 

Skriv dig på den FORPLIGTENDE deltagerliste ved at skrive en mail til caki@caki.dk, hvor du skriver dit navn, studieretning, årgang og telefonnummer. 

 

Du skal være SIKKER på at kunne deltage, hvis du skriver dig på listen. Vi forventer, at der er mange, der ønsker at deltage, så det er vigtigt, at vi ikke sidder med tomme pladser til kurset, der kunnet være gået til én på ventelisten.

 

 

Forberedelse

Det kræver lidt hjemmearbejde at deltage i kurset. Først og fremmest skal du, inden du møder op til kurset, have købt dit eget domæne og webhotel. Det betyder, at du skal medbringe alle dine kodeord og oprettelses-e-mails, du modtager fra din udbyder.

Når du tilmelder dig kurset, sender CAKI dig en guide til, hvordan du køber et domæne og hvilket software, du skal have på din computer.  Alt software, der bruges på kurset, er frit tilgængeligt.

 

Kurset kræver også, at du har et grundlæggende computerkendskab. Du behøver ikke at være nogen computerhaj, men det er et kursus med meget info og hurtigt flow. Så er du helt nybegynder eller lige har købt en computer, som du ikke kender godt endnu, bør du vente til næste gang kurset udbydes.

 

Du skal selv medbringe computer. Det er vigtigt, at din computer er opdateret softwaremæssigt.

 

 

For mere information kontakt koordinator Pernille Skov:

T. 4188 2588 / M. 2737 7567 / E-mail: pernille@caki.dk

 

 

 

 

   

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share