ForretningBagTalentetweb.jpg

 

FORRETNING BAG TALENTET                      

Entreprenørskabskursus for studerende på de kunstneriske uddannelser.Forretning Bag Talentet er et kursus med fokus på etableringsmuligheder og opstart af selvstændig virksomhed indenfor de kunstneriske brancher.

 

Virkeligheden for størstedelen af dimittenderne fra de kunstneriske uddannelser er, at de etablerer sig som selvbeskæftigede. Det vil sige, at man opbygger et selvstændigt virke, ofte enten som enkeltmandsvirksomhed eller freelancer, der kan sikre en indkomst der gør, at man kan opretholde en privatøkonomi såvel som et kunstnerisk virke.

  

Det kan være en stor opgave at få enderne til at mødes og fundamentet til at bære, særligt i de første år efter uddannelsen. På kurset lærer de studerende at tage hånd om denne udfordring, når de får viden om emner som selvledelse, kommunikation, fundraising, økonomi samt forretningsudvikling, -etablering og – realisering.

 

 

Kurset finder sted i Auditoriet – Mediekunstskolen på Kunstakademiet, Kgs. Nytorv 1, 1050 København K.

 


SE KURSUSPLAN FOR EFTERÅRSKURSET 2017.

 

 

TILMELD DIG 

Tilmeld dig ved at sende en mail til caki@caki.dk, hvor du oplyser navn, uddannelse, årgang og telefonnummer. Fordeling af pladser sker efter først-til-mølle-princippet.

 

 

For mere information kontakt CAKI:

T. 4188 2588 / E-mail: caki@caki.dk

 

 

Kurset er udviklet i en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter for Rytmisk Musikkonservatorium, Statens Scenekunstskole, Den Danske Filmskole og KADK.

 

Udviklingen af kurset er støttet af Fonden for Entreprenørskab.

 
 
        RMC-logo_CAKI_web.png          CAKI_Web_SSKS.png         
 
filmskole-logo.jpg

ffe-ye_logo_www.jpg
 

 

   

 

Kommentarer fra studerende

 

"Alt i alt skide godt kursus, der burde implementeres som pensum på alle kreative uddannelser!"


"Undervisernes havde virkelig engagement og vilje til at dele deres gode viden. Personligt har jeg savnet viden om 'forretningsdelen’ i løbet af min studietid, og jeg ville ønske, jeg havde fået dette indblik tidligere."

 

"Jeg er meget tilfreds med kurset, og jeg har tænkt mig at anbefale det til andre studerende. Kurset brillerer afgjort ved udelukkende at bruge formidlere der tager afsæt i, eller målretter sig mod den kreative verden. Det gjorde det yderst relevant og inspirerende. Desuden var det utroligt rart at befinde sig i et tværfagligt semi-pro miljø. (…) Helt grundlæggende har det givet mig lysten til at blive iværksætter."

 

"Super inspirerende undervisere. Spændende indhold."

 

"Før kurset var jeg lidt usikker på, hvad der skulle ske på 'den anden side'. Efter det her forløb føler jeg mig bedre rustet til at komme ud. Det har givet mig en sikkerhed. Vi arbejder jo allesammen i et mærkeligt limbo, hvor man skal have en eller anden form for forretningsforståelse for at kunne leve af det man elsker."

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share